1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ecem Çalhan: Tozlu Yaka'dan ayrıldım ve mutlu olacağım bir iş istiyorum

Ecem Çalhan dün akşam "Bandırma Füze Kulübü" filminin galasına katıldı.

Ecem Çalhan: Tozlu Yaka’dan ayrıldım ve mutlu olacağım bir iş istiyorum

Ecem Çalhan başrol olarak girdiği “Tozlu Yaka” dizisinden senaryo gereği ölerek ayrılmıştı. Çalhan dün akşam katıldığı “Bandırma Füze Klübü” filminin galasında “Tozlu Yaka’dan ayrıldım. Şu an önümde birkaç proje var.  Onlarla görüşüyoruz. Projelerin arasında dijital projeler de var. Bakıyoruz, okuyoruz. Şu an mutlu olacağım bir projede yer almak istiyorum” dedi.

Oyunculukta kurallarının olmadığını belirten ünlü “Kanunlarım yok, sahne diziye hizmet ediyorsa oynamayı tercih ederim. Gelen eleştirilere de çok takmam. Bu dönemde linç kültürü çok yaygın olduğu için herkesin bu konuda bağışıklık kazandığını düşünüyorum. O yüzden gelen tepkilerin canım sıkacağını hiç sanmıyorum. Önemli olan hikaye… O sahne hikâyeye hizmet ediyorsa ona rağmen eleştiri geliyorsa önce eleştiriye bakarım alacağımı alırım almayacağım da almam” diye konuştu.

Ecem Çalhan hiç estetiğinin olmadığını de belirtti ve “Ben görüntü olarak plastikleşmek istemiyorum ama isteyen istediğini yaptırsın” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Uraz Kaygılaroğlu hangi yapım şirketiyle anlaştı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir