1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ebru Şahin'in yeni adresi belli oldu

Destan dizisi final yapan Ebru Şahin'in yeni adresi merak konusu olmuştu.

Ebru Şahin’in yeni adresi belli oldu

Ebru Şahin’in “Hercai” dizisiyle başlayan kariyerindeki yükselişi “Destan” dizisiyle devam etmişti. Bozdağ Film’in çektiği dönem diziside başarılı bir performans sergileyen Şahin’in projenin geçen haftalarda final yapmasının ardından neler yapacağı merak konusu olmuştu. Temmuz ayında Cedi Osman’la hayatını birleştiren Şahin’in yeni adresi belli oldu.

Dünyanın dört bir yanından hayranları olan güzel oyuncu son yıllarda “Masumlar Apartmanı”, “Camdaki Kız”, “Kırmızı Oda” gibi izlenme rekorları kıran televizyon dizilerine ve birçok ses getiren dijital dizi ve filme imza atan Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun ortak olduğu OGM Pictures’la sıkıştı. Şirketle bir yıllık anlaşma yapan Şahin OGM Pictures’ın bu süre boyunca ürettiği içerikler arasından beğendiği projelerde rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Cennetin Çocukları dizisinin tüm oyuncu kadrosu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir