1. Anasayfa
  2. Dizi

Duy Beni dizisine flaş transfer

Duy Beni dizisine flaş transfer

Süreç Film imzalı Star’ın “Duy Beni” dizisi sete çıktı. Ali Balcı’nın yönetip Makbule Kosif’in ise kaleme aldığı dizide Berk Hakman (Selim), Caner Topçu (Kanat), Rabia Soytürk (Ekim), Burak Can (Aziz), Sümeyye Aydoğan (Melisa), Helin Kandemir (Meltem), Durul Bazan (Fikret), Murat Daltaban (Rıza), Yeliz Akkaya (Suna), Aytaç Uşun (Halil), Alper Atak (Süleyman), Feride Çetin (Neşe), Bedir Bedir (Hasan), Hamdi Alp (Selçuk), Utku Coşkun (Ozan), Taha Bora Elkoca (Bekir), Elif Çakman (Hatice), Bedia Ener (Şükran), Gökçe Güneş Doğrusöz (Ayşe), Meltem Akçöl (Hazal), Jasmin Berkiş (Ceren), Sena Gençtürk (Ceyda) Cemre Özşişman (Emine), Dilara Sümbül (Ece), İzzet Yüksek (Cingöz) ve İbrahim Yıldız (Dağhan) gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dizinin kadrosuna son olarak flaş bir isim katıldı. Ege Kökenli “Duy Beni”de rehber öğretmen Bahar rolüne hayat verecek ve yaza damga vurmaya hazırlanan diziye güç katacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir