1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

‘Dünyayla Benim Aramda’nın ilk tanıtımı yayınlandı

Disney Plus'ın ikinci yerli içeriğinin ilk tanıtımı yayınlandı.

‘Dünyayla Benim Aramda’nın ilk tanıtımı yayınlandı

Disney Plus’ın Kaçış dizisinin ardından ikinci yerli içeriği ‘Dünyayla Benim Aramda’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un yazdığı diziyi başarılı yönetmen Hülya Gezer çekti. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu  ve  Zerrin Tekindor bir araya geldi.

‘Dünyayla Benim Aramda’, büyük bir tutkuyla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor. Dizinin paylaşılan ilk tanıtımında duyulan “Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?” sözleri ise izleyenlerin kendi hayatlarından birçok duygu bulacağının sinyallerini veriyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir