1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dün akşam Kemal Kılıçdaroğlu mu, yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan mı daha çok izlendi?

Yarınki seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu son kez ekrana çıkıp soruları yanıtladı.

Dün akşam Kemal Kılıçdaroğlu mu, yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan mı daha çok izlendi?

Kemal Kılıçdaroğlu dün FOX’ta ekrana gelen “Liderler FOX’ta” programına konuk oldu ve soruları yanıtladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan da Dolmabahçe’den yapılan canlı yayınla TRT 1, atv, Kanal D, Star TV, NTV’nin de aralarında bulunduğu 21 kanalın ortak yayınında merak edilen sorulara yanıt verdi. Kantar medyanın verilerine göre “Liderler FOX’ta” programı tek başına Total’de 4.35 reytingle 5 oldu.

“Liderler FOX’ta” programı AB’de 4.38 reytingle “Kızılcık Şerbeti”nin ardından 2. oldu. ABC1’de ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu yayın 4.25 reytingle 5. sırada yer aldı.

atv’nin geçtiği basın bülteninde de  21 televizyon kanalında ekranlara gelen Cumhurbaşkanı Özel programı ortak yayınının Kantar Medya tarafından yayınlanan raporunda 14 Milyon 870 bin kişi tarafından izlendiği, Tüm Kişiler’de yüzde 11,37 izlenme oranı, yüzde 33,75 izlenme payı, AB’de yüzde 10,82 izlenme oranı, yüzde 32,69 izlenme payı, 20+ABC1’de yüzde 11,94 izlenme oranı, yüzde 32,24 izlenme payı alarak listenin zirvesine yerleştiği belirtildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Adım Farah’ın flaş ismi Esra Bilgiç’li “Aşk Sanatı” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir