1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Demet Özdemir: Engin Akyürek çok tatlı

Demet Özdemir "Adım Farah"taki partneri Engin Akyürek'i övdü.

Demet Özdemir: Engin Akyürek çok tatlı

Demet Özdemir dün gece eşi Oğuzhan Koç’la Candaş Tolga Işık’ın kurucusu olduğu Kafa Dergisi’nin kutlamasına katıldı. Yeni dizisi Adım Farah’ın setinden geldiğini anlatan Özdemir “Dramatik güzel biraz dramatik bir sahne çektik. O yüzden normal hayata adapte olmaya çalışıyorum. Sesim de kısıldı ama çekimler çok güzel gidiyor. Benim için çok kıymetli bir iş olacak baştan sona…” dedi.

“The Cleaning Lady” dizisindeki partneri hakkında konuşan Özdemir “Şu anda Engin Akyürek’le 5 gündür falan beraber çalışıyoruz. Çok yeni tanıştık. Bu arada çok tatlı bu zamana kadar hep takip ettiğim çok beğenerek izlediğim biriydi. O yüzden çok mutluyum. Bence güzel geçiyor, her şey daha 5 gün oldu çok emin konuşamıyorum ama herkes çok iyi… Yolunda her şey çok yolunda…” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir ve Engin Akyürek’li Adım Farah’tan ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir