1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çöp Adam geliyor, Gecenin Ucunda salıya gidiyor

Star'ın yeni dizisi Çöp Adam'ın çarşamba akşamına gelmesi bütün dengeleri değiştirdi.

Çöp Adam geliyor, Gecenin Ucunda salıya gidiyor

Çöp Adam dizisinin yayın günü açıklandı. OGM Pictures imzalı dizi Çöp Adam 21 Kasım Çarşamba  günü Star’da yayınlanacak. Sloganı “Siz bilinç altınızı bilince dönüştürene kadar o sizin hayatınızı yönlendirecek. Ve siz ona kader diyeceksiniz…” sloganıyla çekilen dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu paylaşıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek çekilen diziyi Melek Gençoğlu ve Su Ersöz yazıyor. Diziyi Yağız Alp Akaydın yönetiyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam;  sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin  sırlarla dolu hikayesini konu alıyor. Engin Altan Düzyatan ve  Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da;  Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Çöp Adam’ın çarşambaya gelişi Gecenin Ucunda dizisinin de gününün değişmesine neden oldu. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan dizi artık salı akşamları yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasak Elma’ya doktor Selim Avcıoğlu geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir