1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çocuklar Duymasın'ın yazarı Birol Güven Sinema Genel Müdürü oldu

Senarist ve yapımcı Birol Güven, Cunhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

“Çocuklar Duymasın”ın yazarı Birol Güven Sinema Genel Müdürü oldu

“Çocuklar Duymasın” dizisinin başrol oyuncusu Tamer Karadağlı‘nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürü görevine atanmasının ardından dizinin yazarı ve yapımcısı Birol Güven de Sinema Genel Müdürü görevine getirildi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu yayınladığı mesajda şu açıklamayı yaptı:

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sinema Genel Müdürü olarak atanan Birol Güven’i tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum. Türk sinema, dizi ve film sektörünün hem iç, hem dış pazarda gelişmesine, tarihi, kültürel ve toplumsal değerlerimizin daha geniş kitlelere ulaşmasına önemli katkılarda bulunacağına inancım tamdır. Görevi devreden değerli çalışma arkadaşım Erkin Yılmaz’a bugüne kadar profesyonelce yürüttüğü başarılı çalışmaları ve Türk sinema sektörünün gelişmesi yönündeki değerli katkıları için teşekkür ediyor, Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandığı yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bakanlığımıza ve sektörlerimize hayırlı olsun.”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çocuklar Duymasın”ın yazarı Birol Güven Sinema Genel Müdürü oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir