1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ceyhun Mengiroğlu ile İlker Kızmaz "Teşkilat"ta

TRT'nin pazar akşamlarına damgasını vuran dizisi "Teşkilat"ın cumartesi sete çıkması planlanıyor.

Ceyhun Mengiroğlu ile İlker Kızmaz “Teşkilat”ta

Yeni sezon bölümleri merakla beklenen “Teşkilat” dizisinin kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı. Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın‘a yeni sezonda Aybüke Pusat (Neslihan), Sarp Levendoğlu (Pehlivan İbrahim), Cengiz Bozkurt (Çetin) Selin Genç (Sena) ve Tuğçe Açıkgöz (Gizem) katılmıştı. Ekibe 2 yeni oyuncu daha dahil oldu. Bu isimlerden biri yakışıklı lakaplı Cihangir’e hayat verecek olan Ceyhun Mengiroğlu… 

Ceyhun Mengiroğlu‘nun hayat vereceği Cihangir, Neslihan’ın kardeşidir, babası Çetin’in karşı çıkmasına rağmen istihbaratçı olmuştur. Burak Arlıer‘in yönettiği dizide Neslihan’ın nişanlısı Gökhan’ı İlker Kızmaz oynayacak. Kızmaz, Birleşmiş Milletler İstanbul ofisinde direktör olarak çalışmaktadır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu kendi filmini çekiyor, eşi ve arkadaşları da oynuyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir