1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çelik: Diziler başladı, sadece şarkıcılar, müzisyenler tek ayak üzerinde...

Çelik deprem sonrası yaşanan normalleşme sürecinde sadece şarkıcıların ve müzisyenlerin işbaşı yapamamasına tepki gösterdi.

Çelik: Diziler başladı, Sadece şarkıcılar, müzisyenler tek ayak üzerinde…

Çelik dün akşam kumandayla kanallarda gezindi ve deprem sonrası yaşanan normalle sürecine dikkat çekti. Ünlü şarkıcı her büyük toplumsal yasın ardından en son müzik dünyası çalışanlarının iş hayatına geri döndüğüne işaret etti.

Ünlü şarkıcı “Diziler, filmler başlamış, reality showlardan, haberim yok, sanmam ki başlamamış olsun… Maçlar yakındır. Zaten deprem olduğundan beri bütün uzman profesörler ekranda, 1999’da doktora yapmıştık, bu sefer ihtisas yaptık, tüm toplum konuyu öğrendi, her şey kesin düzelecek 1999 da ne kadar ders aldıysak şimdi daha iyisini aldık…Yani dağılabiliriz… Yas? Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük… Reklamların 15 Temmuz’da bile durduğunu görmedim, Ülkede hayat durabilir reklam durmaz” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlhan Şen’li Selahaddin Eyyubi dizisi ne zaman çekilecek? Yönetmeni kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir