1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bozkır dizisine güzel oyuncu

Bozkır dizisinin kadrosuna güzel bir oyuncu katıldı.

Bozkır dizisine güzel oyuncu

BluTV sevilen polisiye dizisi ‘Bozkır’ın yeni sezon çekimleri Eskişehir’de devam ediyor. Yiğit Özşener ve Furkan Andıç’ın başrolleri paylaştığı dizinin Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstleniyor. Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ yapıyor. Polisiye ve suç dramasını buluşturan dizinin kadrosuna çok başarılı ve yetenekli bir oyuncu katıldı. Arka Sokaklar’ın ardından Camdaki Kız dizisindeki etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Yüsra Geyik “Bozkır”ın yeni oyuncusu oldu.

Merakla beklenen dizide Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu da yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alacağı açıklanan Gizem Karaca ise İbrahim Büyükak’ın “Özür Dilerim” adlı filminin çekim takvimi uymadığı için projede yer almadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün canlı canlı mezar deneyimi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir