1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Binnur Kaya'lı Güzel Günler'in afişi yayınlandı

Binnur Kaya'nın başrol oynadığı Güzel Günler dizisi 6 Kasım'da seyirciyle buluşacak.

Binnur Kaya’lı Güzel Günler’in afişi yayınlandı

Binnur Kaya’nın ekrana dönüş yaptığı “Güzel Günler” dizisi pazar akşamı Show TV’de ilk bölümüyle başlıyor. TMC’nin patronu Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği üstlendiği dizinin afişi yayınlandı. Van’dan İstanbul’a uzanan bir hikayeyi anlatacak dizinin afişinde meşhur Van kahvaltısı da yer aldı. Diziyi Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi Türk televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı Selin Tunç kaleme alıyor.


‘Güzel Günler’de Binnur Kaya’ya Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse eşlik ediyor.

‘Güzel Günler’in hika Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim’le birlikte. Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran’ı (Burak Dakak) bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma’nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul’a göçen Mihran.

Selma, İstanbul’da Mihran’ı bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran’ın değil, Mihran’ın barista kuzeni Atakan’ın (Olgun Toker), Atakan’ın platonik aşkı boksör Altan’ın (Zeynep Çamcı), Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet (Binnur Kaya), kuzeni Füsun (Ecem Erkek), annesi Saliha (Seray Gözler), Kıymet’in eli-kolu Feyyaz (Orkuncan İzan) ve ezeli rakibi Hakim’in (Yıldıray Şahinler) hayatı da değişmiş olur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tozluyaka dizisinden bir başarı daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir