1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Berk Oktay veda mesajı yayınladı, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'dan destek geldi

Berk Oktay başrolünü oynadığı "Bir Küçük Gün Işığı" dizisine yayınladığı mesajla veda etti.

Berk Oktay veda mesajı yayınladı, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy’dan destek geldi

Bir Küçük Gün Işığı” 36. bölümüyle ekrana veda ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay, bir veda mesajı yayınladı. Yakışıklı oyuncu mesajında şu satırlara yer verdi:

Fırat Ayaz…Teşekkür ederim seni üzerime giyebildiğim için… Her hikâyenin sonu var. Sevgiyle özümseyip ruhumdan bir şeyler ekleyebildiğim bir hikâye oldu. Tüm teknik ekibimize, oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenlerimiz Emre Kabakuşak ve Elif Akarsu‘ya, Deniz Can Çelik‘e, Kübra Ayaz‘a, sevgili yapımcım Nazlı Heptürk‘e, kanalımız atv’ye teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkürü bana yoldaş olan ve 36 bölüm boyunca emekleri için minnet duyduğum Seray Kaya ve Azra Aksu‘ya ederim. Yeni hayatlarla, yeni projelerde görüşmek üzere…”

Berk Oktay’ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy da ünlü oyuncunun veda mesajının altına “Tüm ekibin yüreğine, emeğine sağlık… Hafızalarımızda bütünüyle kusursuz bir iş olarak yerini aldı. Nicelerine sevgilim…” notunu düştü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tozlu Yaka’nın yıldızı Serra Pirinç’in yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir