1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ben Bu Cihana Sığmazam'a yakışıklı oyuncu

Oktay Kaynarca'nın sevilen dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a Burak Çelik dahil oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a yakışıklı oyuncu

Burak Çelik’in yeni dizisi belli oldu. atv’nin “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Burak Çelik ‘Jean Luc Tonnerre’ karakteriyle 13.bölümde (13 Aralık Salı günü) seyircinin karşısına çıkacak. Burak Çelik’in canlandıracağı Jean Luc Tonnerre karakteri, Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) karşısında yer alacak. Karakterin gerçek kimliği ise seyirciye büyük bir sürpriz yaşatacak.

Jean luc; Çad, Tahiti, Cibuti ve Guam ‘da sayısız operasyonlara girmiş bir ölüm makinesi.Fransızların Afrika sömürgelerinde bütün pis işlerini yapan adamlardan birisi… Guam’daki birliğinden firar etmiş ve şu an İstanbul’da. 30’lu yaşlarının başında, aile kavramı olmayan, iyi eğitimli, çok konuşmaktan hazzetmeyen, sevgisini belli edemeyen, yeri geldiğinde nezaketine şaşırtacak kadar üsluplu, yeri geldiğinde bir ölüm makinesi, zeki, plancı, sabırlı gözü kara bir savaşçı.

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Büyükak, Demet Özdemir’in sürprizini açıkladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir