1. Anasayfa
  2. Dizi

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan flaş ayrılık

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan flaş ayrılık

TRT 1’in perşembe akşamları seyirciyle buluşan ES Film imzalı dizisi “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”, dev prodüksiyonu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatan dizide yakında bir ayrılık yaşanacak.

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı dizi Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu, İsmail Filiz, Emir Benderlioğlu ve Aytek Şayan gibi ünlü isimleri buluşturuyordu.

Berat Özdoğan’ın yönettiği “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”na Pelin Akil veda ediyor. İlgiyle izlenen dizide İzabel rolüne hayat veren Akil, 30. bölümde ekipten ayrılacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir