1. Anasayfa
  2. Dizi

Avşar Film’in “Masum ve Güzel”inde kimler var?

Avşar Film’in “Masum ve Güzel”inde kimler var?
Şükrü Avşar’ın patronu olduğu Avşar Film sessizliğini iddialı bir projeyle bozuyor. Şirketin uzun süredir üzerinde çalıştığı “Masum ve Güzel” kod adlı dizinin ön hazırlıkları bitmek üzere…
Başta Özcan Deniz’in de ortak yapımcı ve yönetmen olarak adının geçtiği diziyi Avşar Film tek başına yapacak. Şükrü Avşar’ın Özcan Deniz’le başka bir proje çalışacağı öğrenildi.
“Masum ve Güzel”de yetimhanede büyüyen iki genç kızın etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Dizinin senaryosunu “Kırgın Çiçekler”, “Aşk ve Mavi” ile “Koca Koca Yalanlar” dizilerini kaleme alan Burcu Över yazıyor.
ytaç Çiçek’in ise yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar’la anlaşıldı. Proje için adı geçen bomba bir isim de Bahar Şahin… Ayrıca dizi için Gülenay Kalkan’la da görüşülüyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir