1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin ikinci yaz projesi belli oldu

Yaz dizileri tek tek belli oluyor. atv'nin "Üvey Anne"den sonra aldığı ikinci dizi de belli oldu.

atv’nin ikinci yaz projesi belli oldu

atv’nin iki yazlık dizi birden aldığı öğrenildi. Kanal bu yaz Hakan Eren’in patronu olduğu ONN Medya’dan “Üvey Anne” dizisini yayınlayacak. Yasemin Kırbaş ve Hülya Vural’ın senaryosunu yazdığı dizinin mayıs ayında çekimlerine başlaması planlanıyor. Dizinin yönetmen ve oyuncu görüşmeleri devam ediyor. atv bir de Karadeniz dizisi yayınlamayı planlıyor.

Çekimleri Ordu’da başlayacak olan dizinin yapım şirketi AKN Film… Akın Topuz imzalı dizinin adı “Vermem Seni Ellere”… Dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Ali Balcı oturacak. Oyuncu seçimi son hızla devam eden dizinin haziran ayında yayına girmesi bekleniyor. 15 Mayıs’ta sete çıkması beklenen dizide Karadenizli Zeliş ile İstanbul’da büyüyen ve aşka inanmayan Mehmet Yamaner’in ilişkisi ekrana taşınıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan ortak boşanma açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir