1. Anasayfa
  2. Dizi

Aras Bulut’lu Atatürk dizisine bomba isim.. Zübeyde hanımı oynayacak

Aras Bulut’lu Atatürk dizisine bomba isim.. Zübeyde hanımı oynayacak

Ülkemizin en iyi oyuncularından Aras Bulut İynemli, temmuz ayında kariyerinin en anlamlı rolüne hayat verecek. İynemli Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. Rol için aylardır kampta olan İynemli’ye bomba bir oyuncu kadrosu eşlik edecek.

14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına fırtına gibi giriş yapacak olan Disney Plus, 03 Medya’nın yapımcılığında ülkemize yıllardır hayalinin kurulduğu bir Atatürk dizisi hediye edecek. Projenin en önemli rollerinden Mustafa Kemal’in annesi Zübeyde hanımı da çok özel ve güçlü bir oyuncumuz canlandıracak. Songül Öden “Atatürk” dizisinde Türk halkının minnet duyduğu kadınların başında gelen Zübeyde hanıma hayat verecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir