1. Anasayfa
  2. Dizi

“Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisi ne zaman yayınlanacak?

“Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisi ne zaman yayınlanacak?

Selçuklu ve Türk tarihinin eşsiz hükümdarı Sultan Alparslan’ın nefes kesen destansı hikayesinin anlatılacağı “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. “Alparslan: Büyük Selçuklu” 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 İlk sezonda “Uyanış: Büyük Selçuklu” ismiyle Selçuklu İmparatorluğu’nun Melikşah döneminin anlatıldığı, ikinci sezonda ise Sultan Alparslan’ın hayatının konu edinileceği “Alparslan: Büyük Selçuklu” dizisinin ilk bölümü 8 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.

Medyada büyük yankı uyandıran dev projenin oyuncu kadrosunda sevilen oyuncular Barış Arduç, Fahriye Evcen ve Mehmet Özgür’ün yer alıyor.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir