1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aldatmak dizisine dev transfer

Vahide Perçin'in başrolünü oynadığı "Aldatmak" dizisinin kadrosuna çok bomba bir isim katılıyor.

Aldatmak dizisine dev transfer

“Aldatmak” dizisi atv’nin önümüzdeki sezon da sürecek işlerinin arasında yer alıyor. Tims&B’nin usta oyuncu Vahide Perçin‘li (Güzide Yenersoy) dizisinin kadrosuna flaş bir isim katılıyor. Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Yıldız Tunç, Atilla Özel ve N. Selena Çağlayan’ın yazdığı diziye canlandırdığı karakterlere ayrı bir ruh katan Nursel Köse dahil oluyor.

Sol olarak “Üç Kuruş” dizisinde seyirciyle buluşan Nursel Köse’nin “Aldatmak”ta Aras Aydın’ın hayat verdiği Behram’ın annesini oynayacağı öğrenildi.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ayrıca Ercan Kesal (Ali Sezai Okuyan), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Aras Aydın (Behram), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Defne Samyeli (Elmas), Asena Girişken (Yeşim Denizeren), Cem Sürgit (Ümit Özgüder), Meltem Baytok (Nazan Tokluca), Burcu Söyler (Selin), Burak Acar (Mesut), Canan Ürekil (Zeynep), Masal Ayşe Gencer (Öykü) rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Kaya’dan eşi Ali Atay’a romantik yaş günü kutlaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir