1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Aile Albümü” dizisinde flaş değişiklik

O3 Medya’nın imza atacağı “Aile Albümü” kod adlı dizinin provaları devam ediyor. Dizinin yarın sete çıkması planlanıyor.

“Aile Albümü” dizisinde flaş değişiklik

“Aile Albümü” dizisi merakla bekleniyor. Atv’de ekrana gelecek O3 Medya imzalı dizi için bugün son hazırlıklar yapılıyor. Akın Akınözü (Kılıç Tütüncü) ile Aslıhan Malbora’yı (Ela Ataman) buluşturan dizinin kadrosuna son olarak Bige Önal “Behice” rolüyle katılmıştı. İlk bölümlerini Zeynep Günay’ın yöneteceği dizinin son olarak senaristi değişti. Diziyi başarılı kalem Zülküf Yücel yazıyor.

“Aile Albümü” dizisinde başlıca rolleri Halil Babür,  Tilbe Saran, Büşra PekinFeri GülerSena Arat , Emirhan DönmezSerhat TeomanArif Pişkin, Öykü Su Okur ve Onuryay Evrentan Atasalihi canlandıracak. Büyük bir aşkla bağlı iki gencin hikâyesini etkili bir dille anlatan dizinin çekimleri İstanbul, Ayvalık ve Cunda bölgesinde yapılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar’lı “Bahar” dizisinden başarılı reyting açılışı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir