1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ab-ı Hayat dizisi için çok özel iki isme teklif

Ab-ı Hayat dizisinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin başrolü paylaşacak.

Ab-ı Hayat dizisi için çok özel iki isme teklif

Ab-ı Hayat dizisinin hazırlıkları sürüyor. Hilal Saral’ın yönettiği dizide hep 30 yaşında görünen ve farklı zamanlarda yaşadığı için farklı isimleri olan Kemal’in hikâyesi ekrana taşınacak. Birkan Sokullu’nun Kemal’e hayat vereceği OGM Pictures imzalı dizide senaryo yapılan değişikliler sonrası yeni bir kadın başrol oyuncusu aranmış ve dizideki “Hayat” rolüne en yakışan isim olan Ebru Şahin’le anlaşılmıştı. Şahin’in adı proje ilk gündeme geldiğinde de geçmişti. Nuran Evren Şit’in yazdığı dizi için çok özel bir isme teklif gitti; Başak Köklükaya…

Öte yandan dizi için ayrıca “Darmaduman” projesi final yapan Necip Memili’yle de görüşülüyor. Ocak ortasında sete çıkması planlanan dizi için Hümeyra ve Ayşe Cengiz’le de el sıkışıldı. Ab-ı Hayat yeni yılda Star TV’de yayınlanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alparslan Büyük Selçuklu’ya bomba transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir