1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ilk kez bir arada ilk kez bir arada

Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım "Veda Mektubu"nda buluştu.

Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım ilk kez bir arada

Most Production imzalı Veda Mektubu dizisi ay ortasında sete çıkacak. Kanal D’de ekrana gelecek diziyi unutulmaz dizileri çeken Gül Oğuz hazırlıyor. Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu’nda, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Elif Çakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Kasap, Hande Eleman, Kerem Alp Kabul ve Elif Uslusoy da önemli rolleri üstleniyor.

Çekimlerine ocak ayında İstanbul’da başlanacak olan Veda Mektubu’nun yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken, hikâyeyi Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldı. Dizi, yıllar önce bir mektup yüzünden ayrılan aşıkların çocukları üzerinden gelişecek hesaplaşmayı ekrana getirecek. Etkileyici anlatımı ve iddialı kadrosu ile “Veda Mektubu” yakında Kanal D’de…

thumbnail
Önerilen Yazı
Bige Önal, Aras Bulut İynemli ayrılığı hakkında ilk kez konuştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir