1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Mert'i Özgü Delikanlı tanınmaz halde

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Mert'i Özgü Delikanlı Rise of Empires: Ottoman dizisindeki değişimiyle şaşırttı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Mert’i Özgü Delikanlı tanınmaz halde

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Mert Yılmaz karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Özgü Delikanlı, Rise of Empires: Ottoman’a konuk oyuncu oldu.

Actor Studio’nun son hocası olan Jack Waltzer’den oyunculuk dersi sınıfına katılmaya hak kazanan ilk Türk oyuncu olarak aldığı eğitimlerle adını duyuran Özgü Delikanlı değişimiyle dikkat çekti.

Rise of Empires: Ottoman’da Rumen Eflak Casusunu canlandıran Delikanlı’nun başarılı oyunculuğu beğeni topladı. Oyuncuyu dizide gören sevenleri başta Özgü Delikanlı’yı tanıyamadıklarını sosyal medyadan dile getirdi.

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sinema Televizyon ve Psikoloji, Free University Berlin’de hukuk öğrenimi, Almanya Berlin Non Acting sınıfında Christian Wewerka yönetiminde metod oyunculuğu eğitimi alan yetenekli otyuncu Merve Taşkan’dan metod oyunculuğu.i Craft’ta sahne / dramaturji ve oyunculuk üzerine çalışmalar yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
blutv’de görev değişimi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir