1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Darmaduman'ın afişi yayınlandı

Beverly Hills, 90210’un yerli uyarlaması “Darmaduman” için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Darmaduman’ın afişi yayınlandı

Darmaduman dizisinin afişi yayınlandı. Ay Yapım’ın FOX ekranında seyircisiyle buluşacak ‘Beverly Hills, 90210’un yerli uyarlaması “Darmaduman” için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı ile dikkatleri üzerine çeken dizinin afişi yayınlandı.

Darmaduman” dizisinin kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok önemli isim yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı ile sosyal medyada büyük ilgi gören “Darmaduman”ın afişi yayınlandı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin hikayesi ise şimdiden merak uyandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz’ın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir