1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’den anlamlı sahne

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ dizisi 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi çok anlamlı bir sahne yayınladı.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’den anlamlı sahne

Show TV’nin BKM imzalı sevilen dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ bu akşam ekrana gelecek altıncı bölümü öncesi tüyleri diken diken eden bir ön izleme sahnesi paylaştı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mıza özel hazırlanan ön izlemede başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizin anısı için saygı duruşuna geçildi.

Derinden etkileyecek

Başarılı oyuncu Ertan Saban’ın hayat verdiği Sadi Payaslı’nın Atatürk ve silah arkadaşlarının yaşamından ve Kurtuluş Savaşı mücadelesinden kesitleri anlattığı dakikalar izleyicileri derinden etkileyecek. Ön izlemede Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının görüntülerine de yer verildi. Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstleniyor. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir