Abone Ol
Trendler
Ana Sayfa › Dizi › “Taşacak Bu Deniz”e Emriye Hala geliyor

“Taşacak Bu Deniz”e Emriye Hala geliyor

“Taşacak Bu Deniz”in ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği, iki güçlü kalem Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizinin yeni sezon çekimleri eylül başında başlayacak. Dizinin Fatih Furtunası’nın ilk 13 bölümde yer almayacağı öğrenildi.

A- A A+

TRT1’in OGM Pictures imzalı fenomen dizisi “Taşacak Bu Deniz”in ikinci sezonu heyecanla bekleniyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği, iki güçlü kalem Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizinin yeni sezon çekimleri eylül başında başlayacak. Dizinin Fatih Furtunası’nın ilk 13 bölümde yer almayacağı öğrenildi.

HALA BÜTÜN DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Ekibe yeni katılacak karakterlerinin başında diziye heybetli bir giriş yapacak olan Emriye Hala geliyor. “Taşacak Bu Deniz”in yayınlanan soyağacında da adı geçen Emriye, Adil’in halası olarak seyirci karşısına çıkacak. Esme’ye (Deniz Baysal) kök söktüreceği ve dengeleri değiştireceği konuşulan halaya kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Diziye ayrıca Timur Volkov’un (Celil Nalçakan) oğlu da gelecek.

Bu haberi paylaş:
Sıradaki haber yükleniyor...
Başka haber bulunamadı.