1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Gözleri KaraDeniz” dizisinin karavan şoforünün ölümünde bir tutuklama

“Gözleri KaraDeniz” dizisinin 30 yaşındaki karavan şoforü Ahmet Emin Yavuk, 10 gün süren yaşam savaşını önceki gece kaybetmişti. Vefat olayı sonrası savcılık harekete geçti ve kasten öldürme suçundan karavan şoförü Mehmet G.’yi dün akşam tutukladı.

“Gözleri KaraDeniz” dizisinin karavan şoforünün ölümünde bir tutuklama

Rize’de çekilen “Gözleri KaraDeniz” dizisinin final bölümünün yayınlandığı akşam otelde karavan şoförleri arasında çıkan kavgada başından ve yüzünden darbe alan 30 yaşındaki Ahmet Emin Yavuk, kaldırıldığı hastanede 10 gün süren yaşam savaşını önceki gece kaybetmişti. Vefat olayı sonrası savcılık harekete geçti ve kasten öldürme suçundan karavan şoförü Mehmet G.’yi dün akşam tutukladı. Rize’deki ilk yargılamada Mehmet G., Ahmet Emin Yavuk’u darp etmediğini “Yere düşmüş halde” gördüğünü, nasıl düştüğünü ise görmediğini belirtmişti.

O3 MEDYA’DAN TAZİYE MESAJI

“Gözleri KaraDeniz”in yapım şirketi yayınladığı açıklamada “Talihsiz bir olay sonucunda bir çalışma arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden arkadaşımız Ahmet Emin Yavuk’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm ekip arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bu acı kayıp, yalnızca bir ekip arkadaşımızı değil, birlikte emek verdiğimiz büyük bir aileden bir parçamızı yitirdiğimizi hissettirmiştir. Yaşanan olay hepimizi derinden sarsmış, tarifsiz bir üzüntüye boğmuştur. Acımız büyüktür…” cümlelerine yer verdi.

KAVGA NEDENİ KARAVAN SATIŞI

Vefat eden Ahmet Emin Yavuk’un yakın arkadaşı olduğunu belirten oyuncu Kerem Arslanoğlu, acı olay sonrası yayınladığı videoda Yavuk’un kavgayı ayırmak isterken darp edildiğini ifade etmişti.

Ancak otelin güvenlik kameralarında uzaktan akraba olan 4 karavancıdan Ahmet Emin Yavuk ile Uğur B.’nin önce koridorda bir süre bağırdıkları, ardından karavan satışı yüzünden aralarının gergin olduğu Mehmet G. Ve Mehmet Y.’nin bulundukları odanın kapısına dayandıkları görülüyor. Kapı açıldıktan çok kısa süre sonra ise Ahmet Emin Yavuk yerde kanlar içinde bulunuyor.

Ahmet Emin Yavuk’un ailesinin avukatı Emin Akif Köse yargı süreciyle ilgili şunları söyledi:

“16/12/2025 tarihinde Gözleri Karadeniz isimli dizinin set çalışanlarının otel odasında bulundukları esnada gerçekleşen olayda; Ahmet Emin Yavuk künt kafa tramvası geçirecek şekilde yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılması akabinde hasta entübe edilmiş ve hastanede tedavi süreci başlamıştı. Yapılan muayenede Ahmet Emin Yavuk’un kafatasında kırıklar olduğu tespit edilmiştir. Bu durum karşısında dosya kapsamında şüpheli şahıslar adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakılmışlardı.

Ahmet Emin Yavuk’un 25/12/2025 tarihinde akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinin ardından 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden Mehmet G. çıkarıldıkları hakimlikçe Kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler Talha Ş. Ve Mehmet Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma şu an kasten öldürme suçundan devam ediyor.”

thumbnail
Önerilen Yazı
İbrahim Çelikkol ve Sıla Türkoğlu’lu “Doktor Başka Hayatta” dizisinin setinden ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir