1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Özyağcılar ve Kubilay Tuncer “Beklenen Mehdi”de

Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, İbrahim Elma, Kemal Çelik ve Pınar Uysal’ın yazdığı “Beklenen Mehdi” dizisinin kadrosuna 2 flaş oyuncu daha katıldı.

Erdal Özyağcılar ve Kubilay Tunçer “Beklenen Mehdi”de

TRT tabii’nin “Beklenen Mehdi” dizisinin çekimleri Şanlıurfa’da tüm hızıyla devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, İbrahim Elma, Kemal Çelik ve Pınar Uysal’ın yazdığı dizinin kadrosuna 2 flaş oyuncu daha katıldı. Şu günlerde dördüncü bölümü çekilen Medyafikir Kulübü imzalı diziye Erdal Özyağcılar ve Kubilay Tunçer dahil oldu.

Değerli oyuncu Erdal Özyağcılar, “Nafi karakterine hayat veriyor ve Rana’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) üniversiteden hocası, Kubilay Tunçer de Kenan rolüyle Rana’nın babası olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizide Alperen Duymaz “Ahrar”, Feyyaz Duman “Zeynel”, Engin Benli “Mazhar”, Didem İnselel “Zehra”, Taylan Meydan “Çağrı” ve Burcu Türünz “Kayra” rollerini oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Alışık “Akıldan Kalbe” dizisiyle Moskova’da

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir