1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Boran'ın ayağa kalktığı Uzak Şehir'den sezonun en yüksek reytingi geldi

Ahmet Katıksız'ın yönettiği, Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı Uzak Şehir dizisi Tüm Kişiler’de 17,07 izlenme oranı ve 46,21 izlenme payıyla sezonun en yüksek reytingine ulaşmış oldu.

Boran’ın ayağa kalktığı Uzak Şehir’den sezonun en yüksek reytingi geldi

AyNa Yapım‘ın Kanal D’de ekrana gelen fenomen dizisi Uzak Şehir dizisi aldığı reytinglerle konuşulmaya devam ediyor. Komadaki Boran Albora’nın (Burç Kümbetlioğlu) ayağa kalkması son bölümün en can alıcı anlarını oluşturdu. Ahmet Katıksız‘ın yönettiği, Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı dizi Tüm Kişiler’de 17,07 izlenme oranı ve 46,21 izlenme payıyla sezonun en yüksek reytingine ulaşmış oldu.

AB’de 11,78 izlenme oranı ve 36,55 izlenme payına ulaşan Uzak Şehir’in 20+ABC1 izlenme oranı ise15,65, izlenme payı da 40,81 oldu. Dizide şimdi Boran’ın ailesine hesap sorduğu anlar çok konuşulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Esen Esen’in kızıBehtan Mehter Kral Kaybederse’de

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir