1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Çarpıntı” dizisine flaş transfer.. İlker Aksum geliyor

Burcu Alptekin’in yönettiği diziye başarılı bir aktör geliyor. İlker Aksum etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğenilen Çarpıntı’yla el sıkıştı.

“Çarpıntı” dizisine flaş transfer.. İlker Aksum geliyor

Star TV’nin pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplayan OGM Pictures imzalı dizisi “Çarpıntı”da çok konuşulacak gelişmeler yaşanacak. Burcu Alptekin’in yönettiği diziye başarılı bir aktör geliyor. İlker Aksum etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla beğenilen Çarpıntı’yla el sıkıştı.

HALİT ROLÜNE HAYAT VERECEK

İlker Aksum diziye 8. Bölümde “Halit” karakteriyle katılacak ve Hülya’nın (Deniz Çakır) eski eşi, Sezin (Helin Elveren) ve Murat’ın (Mehmet Fatih Obuz) babasına hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz’ın partneri Su Burcu Yazgı Coşkun oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir