1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Rüştü Onur Atilla Adnan Menderes’i canlandırıyor

Rüştü Onur Atilla, "Ayşe Tatile Çıktı" filminde Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı Adnan Menderes rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Rüştü Onur Atilla Adnan Menderes’i canlandırıyor

Rüştü Onur Atilla, Kıbrıs Harekâtı’mızın 51. yıldönümünde Kıbrıs’ta sete çıkan “Ayşe Tatile Çıktı” filminin kadrosuna katıldı. 1957–1974 yılları arasında Kıbrıs Türk halkının verdiği onurlu varoluş mücadelesinin beyazperdeye taşıyan Özer Feyzioğlu’nun yazıp yönettiği film 28 Kasım’da sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Rüştü Onur Atilla, Türkiye Cumhuriyeti’nin 9. Başbakanı Adnan Menderes rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Menderes’e olan benzerliği dikkat çeken Atilla’nın performansı şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tuba Büyüküstün’e Kral Kaybederse’den teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir