1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Miray Daner ve Mert Ramazan Demir'li "Bize Bir Şey Olmaz" sete çıktı

"Bize Bir Şey Olmaz" dizisinin çekimleri bugün başladı. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizide başrolleri Miray Daner ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor.

Miray Daner ve Mert Ramazan Demir’li “Bize Bir Şey Olmaz” sete çıktı

Miray Daner ve Mert Ramazan Demir‘i başrollerde buluşturan “Bize Bir Şey Olmaz” dizisi bugün sete çıktı. Pınar Bulut‘un yazdığı diziyi Neslihan Yeşilyurt yönetiyor. 8 bölümlük dizide çok tutkulu bir aşk yakın çevrelerinin gözünden anlatılıyor. Miray Daner bir eğlence ortamında tanıştığı Aktan’ın rüzgarına kapılıp tüm düzenini değiştirerek çok fırtınalı bir aşka kapılan yayınevi editörü Lal’i oynayacak.

Mert Ramazan Demir ise genç kızların yakın markajında bir mekan işletmecisi Aktan rolüyle Lal’e aşık oluyor ve ardından bir aşkın evreleri yakın çevrelerinin gözünden çok etkili bir dille seyircilere aktarılıyor. Dizide Ece Sükan “Yelda”ya, Sercan Badur “Muzo”ya, Yüsra Geyik “Hare”ye, İdil Sivritepe “Ekin”e, Olgu Baran Kubilay “Eşref”e, Derin Beşikçioğlu “Meriç”e hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ali Gözüşirin ile Ecem Çalhan “Cennetin Çocukları”nda partner oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir