1. Anasayfa
  2. Dizi

Yalı Çapkını’nın Çiçek’i Rozet Hubeş “Kıskanmak”ta

Nadim Güç’ün yöneteceği, Yılmaz Şahin’in yöneteceği dizinin kadrosuna Rozet Hubeş de katıldı. Son olarak Yalı Çapkını’nda Çiçek’i canlandıran usta oyuncu dizide “Şerife kahya”yı canlandıracak.

Yalı Çapkını’nın Çiçek’i Rozet Hubeş “Kıskanmak”ta

Nahid Sırrı Örik’in aynı adlı romanından ekrana uyarlanacak olan “Kıskanmak” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 7 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor. Nadim Güç’ün yöneteceği, Yılmaz Şahin’in yöneteceği dizinin kadrosuna Rozet Hubeş de katıldı. Son olarak Yalı Çapkını’nda Çiçek’i canlandıran usta oyuncu dizide “Şerife kahya”yı canlandıracak.

DEV KADRO BULUŞTU

Paşazade ailesinin hikâyesini anlatan dizide Özgü Namal (Seniha), Mehmet Günsür (Halit), Selahattin Paşali (Nüzhet), Hafsanur Sancaktutan (Mükerrem), Ayda Aksel (Mediha), İpek Tuzcuoğlu (Şaziye), Beril Pozam (Nalan),  İştar Gökseven (Enver), Lila Gürmen (Rukiye), Cem Uslu (Cemil) ve Hande Doğandemir (Türkan) başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte Kıskanmak dizisinde Nalan’ın ailesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir