1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yağmur Yüksel’den ikinci dikey dizi geliyor; Çarpma

Yağmur Yüksel’den ikinci dikey dizi geliyor; Çarpma

Gain’in yakında açacağı Gain Shorts adlı kanalda yayınlanacak olan dikey dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Geçen haftalarda “Aşk Sözleşmesi” dizisinde Samet Kaan Kuyucu’yla başrolü paylaşan Yağmur Yüksel haftaya yeni bir diziye daha başlıyor.

PARTNERİ YARIN BELLİ OLACAK

Yeni dizinin adı “Çarpma”… Benal Tairi’nin yönetmen koltuğuna oturacağı dizi paranormal bir hikâye ele alınıyor. Yağmur Yüksel dizide haber fotoğrafçısı Dilan’a hayat veriyor. Genç yıldızın partneri hafta başı belli olacak.

Dizinin konusuna gelince; Dilan bir cinayet haberini görüntülemek için olay yerine gider. Polis uzaklaşmasını ister. Bir ağaç altında beklerken Dilan’a yıldırım çarpar. Bu olayın ardından Dilan, psişik görüngüler kazanır ve cinayetin aslında orada işlenmediği ve cesedin oraya getirildiğini anlatır. İyi olmadığı düşünülen genç kızın anlattığı her şey gerçek çıkar ve Dilan cinayetin çözülme sürecinde aktif rol oynar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yağmur Yüksel ile Samet Kaan Kuyucu “Aşk Sözleşmesi” dizisinde partner oldu

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir