1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı “Parasız Yaşamanın Sırrı”nı verecek

Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı yeni filminin adını ilk kez 2. BETAV Bitlis Kitap Fuarı’nda açıkladı.

Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı “Parasız Yaşamanın Sırrı”nı verecek

Mandıra Filozofu filmiyle akıllarda yer eden ünlü yazar Müfit Can Saçıntı, 2. BETAV Bitlis Kitap Fuarı’nda katıldı. 11 Haziran’a kadar sürecek olan fuar kapsamında düzenlenen söyleşiye de katılan Saçıntı, yeni filminin adını ilk kez Bitlis’te açıkladı ve “Parasız Yaşamanın Sırrı” isimli bir film çekmek istediğini duyurdu.

Ünlü yazar “Son bir projem vardı, “Parasız Yaşamanın Sırrı” isimli bir film çekmek istiyorum. Ne zaman çekeceksin diyorlar? Parayı bulunca. E malum parayı bulamadık filmi çekemedik. Roman yazdım parasıyla filmi çekeyim diye ama romandan gelen gelirle de film çekilmiyor inşallah parayı bulacağız filmi çekeceğiz” dedi.

Levent Kırca’nın “Olacak O Kadar” ekibine girdikten sonra yaşamının değiştiğini belirten Müfit Can Saçıntı, “Seksenler dizisinden neden ayrıldınız? sorusuna da “Seksenler 10 yıl sürdü dizisi 11 yıl sürdü. 5 yıl çektik 193 bölüm yönetmenliğini yaptım 50 yaşındaydım ömrümde 4 tane 5 yıl kaldı. Ardından 3 film çektik. Şimdi 55 yaşındayım 3 tane 5 yılım kaldı. Başka projelere de yer vermek istedim” yanıtını verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Avukat Leyla yükleniyor, Serenay Sarıkaya yeni rolüne çalışıyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir