1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Özacar'ın Cannes şıklığı

Ünlü oyuncu Özge Özacar 73. Cannes Film Festivali ana sponsoru Campari Global'in davetlisi olarak kırmızı halıda yürüyecek.

Özge Özacar’ın Cannes şıklığı

Özge Özacar Cannes Film Festivali’nde fırtına gibi esti. Güzel oyuncu 73. kez düzenlenen festivalin ana sponsoru Campari Global‘in davetlisi olarak Cannes’a gitti. Markanın davetinde kırmızı kıyafetiyle göz kamaştıran Özacar, “Bu ikonik deneyimin bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım” dedi.

Basının büyük ilgisini gören Özge Özacar’ın makyajını Serhat Şen, stil danışmanlığını Kemal Arda Gürdalsaçlarını Sandra Hahnel hazırladı. Özacar ayrıca “Bonnard Piere Et Marthe” filminin galasına katıldı. Ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde FOX’ta seyirciyle buluşacak olan “Kısmet” dizisinde başrol oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kardeşlerim”in iki yıldızının Cornetto reklamı bu akşam yayında
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir