1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Seray Kaya, Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile aşk mı yaşıyor?

"Bir Küçük Gün Işığı"nın başrol oyuncusu Seray Kaya ile Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör baş başa görüntülendi.

Seray Kaya, Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör ile aşk mı yaşıyor?

Bir Küçük Gün Işığı’nın Elif’i Seray Kaya ile Kızılcık Şerbeti’nin Fatih’i Doğukan Güngör’ün beraber görüntülenmesi merak uyandırıdı. Güngör’ü hayranları uzun süredir dizideki partneri Sıla Türkoğlu’yla yakıştırıyor. İki başarılı oyuncu ise her fırsatta sevgili değil, çok iyi anlaşan iş arkadaşı olduğunu söylüyor. Bu arada Doğukan Güngör meslektaşı Seray Kaya’yla baş başa yemek yerken görüntülendi. Fotoğraf magazinotu adlı instagram sayfasında yayınlandı.

Bu durum iki oyuncu arasında “Yeni bir ilişki mi başladı?” sorusunu akıllara getirdi. Ancak her iki taraf da arkadaş olduklarını ve aralarında şu an bir ilişkinin olmadığını belirtti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Ateş Kuşları” ne zaman sezon finali yapacak?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir