1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Cem Yılmaz'dan "Erşan Kuneri" dizisine flaş transfer

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çekimleri yaz sonunda başlayacak.

Cem Yılmaz’dan “Erşan Kuneri” dizisine flaş transfer

Cem Yılmaz dün akşam hem 50. yaş gününü kutladı, hem de bu yaz sonu çekeceği “Erşan Kuneri” dizisinin 2. sezon ekip partisini düzenledi. Netflix’in en çok izlenen yerli yapımlarının başında gelen “Erşan Kuneri”nin yeni sezon oyuncularıyla ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Yılmaz, dizinin 2. sezonunda genç kuşağın başarılı yıldızı Ahsen Eroğlu’nu da kadroya aldı. Eroğlu, ünlü komedyenin “Ayzek’le Bir Gece” filminde de rol almıştı.

Öte yandan Ahsen Eroğlu’nun başrolünü oynadığı ve yine Netflix’te ekrana gelecek olan “Merve Kült” filminin yayın tarihi belli oldu. Filmi 9 Haziran’da yayınlanacak olan Eroğlu, geçen günlerde sevgilisi Kemal Ertuğ ile Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Ahsen Eroğlu ayrıca şu günlerde ‘Kübra’ dizisinde Çağatay Ulusoy’la (Gökhan) kamera karşısına geçiyor ve babasını kaybettikten yaşadığı travmayı atlatamayan Gülcan rolüne hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Camdaki Kız’da “Laz Kızı” karakterini hangi sürpriz isim canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir