1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sinan Akçıl'ın imam nikahı sorusuna Nihat Hatipoğlu'ndan çarpıcı yanıt

Sinan Akçıl, "4 kişiyle imam nikahı yaptım ama 'Boş ol' diyemedim. Ekrandan desem dini olarak boşanmış sayılıyor mu?" diye sormuştu.

Sinan Akçıl’ın imam nikahı sorusuna Nihat Hatipoğlu’ndan çarpıcı yanıt

Sinan Akçıl, Danla Bilic’in youtube programına konuk olmuş ve “4 kişi ile imam nikahı yaptım ama ‘Boş ol’ diyemedim. Ekrandan desem dini olarak boşanmış sayılıyor mu?” diye sormuştu.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, başarılı sunucu Hazal Eker’in Sabah.com.tr’de sunduğu “Hazalca Sorular” programda Sinan Akçıl’ın sorusuna yanıt verdi ve “Kimsenin özel hayatı konusunda doğrusu yorum yapmam. İsteyen istediği kadar evlenir ama şahitli boşanma doğru olandır… Şahit de yok, telefonda konuşuyor veya zoom’dan veya kamera karşısında diyorsa da boşanmış sayılıyor. Tabii ki boşanmış sayılıyor” dedi. Sinan Akçıl da Hazar Eker’in röportajını izledi ve “Hoca noktayı koymuş. Artık üzerine konuşulmaz diye düşünüyorum” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi yeni diziyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir