1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in boşanma davası bayram sonrası açılıyor

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir 8 aylık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirecek.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in boşanma davası bayram sonrası açılıyor

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in ağustos ayında dillere destan bir düğünle yaptıkları evlilikleri bayram sonrası açacakları davayla son bulacak. Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı olarak yollarını ayıracak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ikili karşılıklı hiçbir talepte bulunmayacak. Çiftin gizlilik talep edecekleri iddia edilen boşanma davasının birçok ünlü ismin işlemler daha hızlı ilerlediği için tercih ettiği Beykoz Adliyesi ya da Büyükada’daki Adalar Adliyesi’nde açılacağı konuşuluyor.

Dizide gelinlik giydi, gerçek hayatta boşanıyor

Öte yandan özel hayatında boşanmaya hazırlanan Demet Özdemir başrolünü Engin Akyürek’le oynadığı “Adım Farah” dizisinde ise gelinlik giymişti. O3 Medya imzalı dizinin yeni bir gelişme olmazsa yurtdışı satışlarından dolayı 26 bölüm yayın garantisinin olduğu belirtiliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Evleri ayıran Ebru Şallı ile Uğur Akkuş’un arasında buzları eriten Paris seyahati

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir