1. Anasayfa
  2. Dizi

Ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç boşandı

Ünlü oyuncu Nihan Büyükağaç boşandı

Ada Masalı dizisinin ardından Koliba Yapım’ın “Adı Sevgi” dizisinin kadrosuna katılan Nihan Büyükağaç’ın ses teknisyeni eşi Murat Şentürk’le bir süredir evlerini ayırdığı gündeme gelmişti.

Eşiyle fikir ayrılıkları yaşayan Büyükağaç’ın anlaşmalı olarak boşanacağı ortaya çıkmıştı. Son gelen haberlere göre Büyükağaç, geçtiğimiz haftalarda eşiyle sessiz sedasız boşandı.

Öte yandan Nihan Büyükağaç’ın yeni dizisi yarın ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Yunus Emre Yıldırımer’in başrolü Gizem Güneş ile paylaştığı dizide Fatih Al,  Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören rol alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir