1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Serenay Sarıkaya'dan Burak Deniz aşkıyla ilgili flaş açıklama

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz'le aşk yaşadığı iddiasını yalanladı.

Serenay Sarıkaya’dan Burak Deniz aşkıyla ilgili flaş açıklama

Serenay Sarıkaya’nın “Şahmaran” dizisindeki partneri Burak Deniz’le yakınlaştığı iddiası uzun süredir kulislerde konuşuluyor. Deniz’in Didem Soydan’dan ayrılması ve Soydan’ın hayatına başka birinin girmesinin ardından Serenay Sarıkaya haberleri tekrar gündeme geldi. Geçen günlerde Sarıkaya’nın aracında görüntülenen ve bir gün sonra da evinin yakınlarında kameraya takılan Deniz’in İzlanda tatili dönüşü Sarıkaya’yla daha sık görüştüğü biliniyor.

Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’la kamera karşsına geçeceği Aile dizisindeki psikolog Devin rolü için çok çalışan Sarıkaya aşk iddiasını yalanladı ve “Yılın son yanlış haberi.. Sakin” dedi. Öte yandan Sarıkaya, önümüzdeki hafta Deniz ile Sarıkaya Şahmaran afişi çekecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nur Sürer Camdaki Kıza veda etti, 2 dizi ile anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir