1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şahan Gökbakar ülkede yaşadığı rahatsızlıkları tek tek saydı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ülkemizin sorunlarını anlattığı uzun bir liste hazırladı.

Şahan Gökbakar ülkede yaşadığı rahatsızlıkları tek tek saydı

Şahan Gökbakar dün eşiyle oyunu verdikten sonra muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmıştı. Gökbakar uzun bir yazı yazdı ve ülkede yaşanan sorunları sıraladı.

Sevgili dostlar, ben özellikle son yıllarda hızlıca artan; liyakatsizlik, adaletsizlik, eşitsizlik, yandaş kayırma, tekelci zihniyet, eğitimsizlik, yalan ve iftira, yozlaşma, sahtekarlık, yolsuzluk, umutsuzluk, utanmazlık, neşesizlik, özgürlüklerin kısıtlanması, farklılıklara saygısızlık, insan hakları ihlalleri, ülkeyi terk eden genç beyinler, dünyadan ayrışma, dış güçler safsatası, körüklenen aşırı, milliyetçilik, değer yargıları kaybı, çevre ve doğa katliamları, nefret dili ve kutuplaşma, ekonomik çöküş, kontrolsüz mülteci akını, partileşen devlet, yükselen gericilik, baskı ve korku iklimi gibi konulardan rahatsızım.”

Ünlü komedyen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkenin güzel insanları için rahatsızım aslında… Çünkü bunların tek tük olduğu eşitliğin, adaletin, sevginin, birliğin, mutluluğun, üretmenin, paylaşmanın, bolluğun, huzurun ve neşenin yüksek olduğu bir ülkeye layık insanlar olduğumuzu düşünüyorum. Bu toplumun sadece doğruyu görmesini ve aslında daha iyi yaşamanın hakkı olduğunu anlamasını istiyorum! İstiyorum daaa…

Dün gördüm ki ülkemizde yüzde 50’si bu durumdan memnun ya da böyle görmüyor. Başka öncelikleri var. Belki onlara yaşatılanlardan, belki inandırıldıkları yalanlardan, belki zor kazandığını kaybetme korkusundan, belki de farklı sebeplerden dolayı güvenmiyorlar asla başka birine… Geri kalan yüzde 50 ise istekli ve umutlu şekilde her seçim motive oluyor ama bundan daha fazla ne yapılması gerektiğini ve nasıl olacağını (liderler dahi) maalesef çözemiyor, bilmiyor. Peki ben biliyor muyum? Bir tek bildiğim şey bu halkın heyecana, yeniliğe ve daha fazla çabaya ihtiyacı olduğu… Tamam da nasıl? Dur bakalım, kafam da var bir şeyler. Siz de düşünün, sonra konuşalım. Hepinizi seviyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bir Küçük Gün Işığı’na usta oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir