1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mahkum'un savcı Fırat'ı Onur Tuna'dan bir ilk

Onur Tuna özel hayatında bir ilke imza attı ve sevgilisiyle romantik bir karesini yayınladı.

Mahkum’un savcı Fırat’ı Onur Tuna’dan bir ilk

Onur Tuna’nın paylaşımına büyük ilgi… Dizi dünyasında son dönemde peş peşe yeni aşk ve evlilik haberleri gündeme geliyor. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın el ele yaptığı aşk ilanının ardından bir romantik paylaşım da Onur Tuna’dan geldi. Şimdiye kadar özel hayatını hep gözlerden uzak yaşayan yakışıklı oyuncu bir süredir beraberlik yaşadığı meslektaşı Yasemin Yazıcı’nın yaş gününü kutladı.

“Hep yanımda, önümde ol”

Yaz döneminde de peş peşe filmler çeken Tuna yaptığı paylaşıma “Güzel sevgilim. iyi ki… iyi ki doğmuşsun. sen hep yanımda, önümde ol” yorumunu ekledi. Şu günlerde Savcı Fırat rolüne hayat verdiği Mahkum dizisinin çekimlerine devam eden Tuna’nın paylaşımı 2 saatte 100 bin beğeni aldı. Onur Tuna’nın ilişkisinin bu kez nikah masasına doğru gittiği konuşuluyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir