1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eski aşıklar Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz O Ses Yılbaşı'nda

Aytaç Şaşmaz'ın O Ses Yılbaşı yarışmacıları arasında olduğu ortaya çıktı.

Eski aşıklar Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz O Ses Yılbaşı’nda

O Ses Yılbaşı programının çekimleri hafta sonu yapılacak. Yarışmaya Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin,  Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Hazal Subaşı, Eser ve Berfu Yenenler, Cemal Can, Danla Biliç, Aslıhan Malbora ve Ayça Ayça Ayşin Turan’ın katılacağı ortaya çıkmıştı. Yarışmanın kadrosunda ayrıca  “Darmaduman” dizisinin Evren’i Aytaç Şaşmaz’ın da olduğu öğrenildi. Şaşmaz dizide rol arkadaşı Aslıhan Malbora’yla beraber yarışacak.

Bu durum ilginç bir tesadüfü de beraberinde getirdi. Yarışmada Şaşmaz eski sevgilisi Cemre Baysel’le de pişti olacak. Geçen aylarda sessiz sedasız ayrılan ikilinin küs olmadıkları öğrenildi.

Yarışmaya ayrıca Murat Boz ile adının aşk dedikodularına karıştığı Ayça Ayşin Turan’ın da katılacak olmasıyla beraber bu yılki O Ses Yılbaşı magazinel anlamda bol malzemeye sahne olacak gibi görünüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Ayşin Turan son dakika karar değiştirdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir