1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin'den alkışlanacak hareket

İnsan ve hayvan haklarıyla ilgili çalışmalarıyla tanınan Kerem Bürsin yardımsever kişiliğiyle de takdir toplamaya devam ediyor.

Kerem Bürsin’den alkışlanacak hareket

Kerem Bürsin kalpleri fethetmeye devam ediyor. 6 Temmuz’da yeni dizisi “Ya Çok Seversen” seyirciyle buluşacak olan Bürsin, yardımsever kimliğiyle takdir topluyor. Başta kadın ve hayvan hakları olmak üzere birçok konuda farkındalık oluşturan sosyal sorumluluk projelerine destek veren Bürsin’e Kurban Bayramı’nda bağış yaptığı Darüşşafaka Cemiyeti tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Darüşşafaka Cemiyeti anne ve babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz çocuklarımıza eğitim imkanı sunuyor. Cemiyete yapılan bağışlar da geleceğe yatırım anlamında ayrı bir değer taşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü oyuncu çift bayramda deprem bölgesinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir