1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Fenomen seri "Sağ Salim"in üçüncü filminde başrol oyuncusu değişti

Ersoy Güler'in yazıp yönettiği "Sağ Salim" serisinin üçüncü filmi "Sağ Salim Ölü Ya da Diri" Ordu'da çekilecek.

Fenomen seri “Sağ Salim”in üçüncü filminde başrol oyuncusu değişti

“Sağ Salim” film serisinin yeni projesi “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” 7 Temmuz’da sete çıkacak. Ersoy Güler‘in yazıp yöneteceği filmde önemli bir değişiklik yaşandı. İlk iki projede Burçin Bildik‘in başrol oynadığı film serisinin yeni başrol oyuncusu son olarak “Güldür Güldür Show”daki performansıyla beğeni toplayan sektörün en başarılı oyunculardan Toygan Avanoğlu oldu.

Sinemalarda seyirciyle buluşması planlanan filmin yeni kadın başrol oyuncusu da yakın zamanda “Yasak Elma“da rol alan yetenekli yıldız Pelin Orhuner oldu. Ordu’nun eşsiz güzellikteki yaylalarında çekilecek olan “Sağ Salim Ölü Ya da Diri” filminde “Muhtar” rolüne yine değerli oyuncu Hüseyin Avni Danyal hayat verecek. Filmin yapımcılığını Fatih Ay‘ın patronu olduğu PRT Entertainment Film ile Komedram Film üstlenecek.

Öte yandan Ersoy Güler bir de dizi hazırlığı yapıyor. Adana‘da çekilecek olan dizi Kuzey ve Güney Adana arasındaki çatışmayı çok etkili bir aşk hikâyesi üzerinden ele alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Disney Plus’la ilgili flaş karar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir