1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Eda Ece'den düğün masraflarını kendisinin karşıladığı haberine tepki

20 Haziran'da 5 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer'le evlenmeye hazırlanan Eda Ece, düğün masraflarını kendisinin karşılayacağı haberine sinirlendi.

Eda Ece’den düğün masraflarını kendisinin karşıladığı haberine tepki

Eda Ece “Yasak Elma”nın final yapmasının ardından düğün hazırlıklarına yoğunlaşacak ve 20 Haziran’da 5 yıllık aşkı Buğrahan Tuncer’le nikah masasına oturacak. Ünlü oyuncu bugün çıkan kendisini kısıtlayacağını düşündüğü için müstakbel eşine “Düğün masraflarını ben karşılarım” dediği ve bu duruma da Buğrahan Tuncer’in bozulduğu şeklindeki habere sinirlendi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili şu yazıyı yayınladı.

“Her zaman negatif haberlere maruz kalsak da bizi tanıyan tanımayan herkesin tam tersine sosyal medya ve sokaktan sevgi ve saygısını gördük. Ne garip değil mi? Haber halkı bilgilendirmek için yapılıyor ama halkımız haberciden daha çok sevgi dolu oluyor. Çoğu zaman ‘Biz bu haberlere zaten inanmıyoruz’ diyen oluyor. Şaka gibi değil mi? Hep beraber inanmıyoruz yani…
O zaman tarzın lüzumsuzluğunu ve eski moda kalmasını hâlâ anlamamak, bu demode magazin anlayışı neden? İnsan hakları, kadın hakları, sevgi, saygı, duyarlılık son derece önemli bir farkındalık yaşarken acaba uyum mu sağlasanız? Mesut, mutluluk, sakin son derece normal sevgi dolu güzel bir hayat kurduk. Göze sokmadık… Her zaman yardımsever elinden geleni yapan sessiz saklı, kimi zaman doğru yerde konuşarak bu ülkeye katkı sağlayan, insanlara, hayvanlara yardıma koşan, işinde gücünde iki genciz…
Bunu bizi tanıyan herkes biliyor zaten… Lütfen artık saçma sapan haber ve yorumları bizden uzak tutun. Zira sizin de seviyenizi aşağı çekiyor. Hep beraber daha iyi olabiliriz. Saygı ve sevgi insanı bir yere getirir. İlgi çekmek değil….”
thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin Kıvılcım’ından “Terzi” dizisi sürprizi
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir