1. Anasayfa
  2. Magazin

Eda Ece o asılsız habere isyan etti

Eda Ece o asılsız habere isyan etti

Eşinden boşanan İtalyan şef Danilo Zanna’nın Eda Ece’yle görüştüğü iddiası ortaya atıldı. Bu asılsız iddia Eda Ece’nin sinirlendirdi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili yaşadığı üzüntüyü sosyal medyadan yayınladığı mesajlarla duyurdu.

Başarılı oyuncu “2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım gayet iyi bir insan olan Danilo’yu film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen “sık sık görüşüyorlar” haberlerini şikayet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini n’olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz. İnsanı mesleğinden soğutuyolar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar, sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında… Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil” açıklamasını yaptı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir